Het Park

Locatie

In de bossen van de Veluwe ligt bungalowpark De Goudsberg. Daarop staan onze twee vakantiewoningen voor 12 personen. Het is een rustig park waar u veel privacy heeft.

Bos en natuur van de Veluwe

Vanuit uw huis loopt u zo het bos in. U kunt heerlijk wandelen en fietsen  in de natuur.

Speeltuinen en andere voorzieningen

De tuinen van de vakantiewoningen zijn uitgerust met een grote professionele trampoline. Ook zijn er twee schommels aanwezig. En voor de waterliefhebbers hebben we een mooi buitenbad beschikbaar. Dit kan bij het nabijgelegen zwembad www.bosbadlunteren.nl. Toegang is gratis.

Boodschappen doen en winkelen

Voor boodschappen kunt u terecht in het nabijgelegen dorpje Lunteren, dat u gemakkelijk te voet of per fiets kunt bereiken. Naast de reguliere winkels en supermarkten, vindt u daar ook een plattelandswinkeltje waar u streekproducten kunt krijgen. Een dagje winkelen doet u bijvoorbeeld in Ede, Veenendaal of Amersfoort, allemaal binnen een straal van 30 kilometer van onze vakantiewoningen.

Eten en drinken

U heeft een prima uitgeruste keuken ter beschikking, maar misschien wilt u ook eens buiten de deur eten? In Lunteren kunt u terecht voor een belegd broodje, maar ook voor een uitgebreid diner. Maak zelf uw keuze, bijvoorbeeld met behulp van de recensies op Iens.
Vlakbij huis kunt u terecht in restaurant De Goudsberg. Er worden ook vaak leuke activiteiten georganiseerd. Ook op loopafstand vanaf uw vakantiehuis ligt pannekoekenrestaurant Het Uilenbos.